Volo pensioen krijgt APF vergunning van De Nederlandsche Bank

Volo pensioen is daarmee het eerste en enige APF zonder winstoogmerk waar bestaande pensioenfondsen en werkgevers hun pensioenregeling onder kunnen brengen. Met unieke beleggingsoplossingen draagt Volo pensioen ook in de huidige marktomstandigheden bij aan het pensioenresultaat voor deelnemers. Hierbij staat verantwoord beleggen centraal voor zowel een financieel als duurzaam resultaat. Met PGGM als uitvoeringspartner biedt Volo pensioen werkgevers en deelnemers een stabiele basis voor de toekomst.

Piramide is trots op het feit dat Volo en PGGM deze mooie stap hebben gezet, waarbij gebruik is gemaakt van de softwareoplossingen van Piramide Finance. Voor de pensioenadministratie van Volo pensioen is namelijk een ‘eigen’ administratiesysteem ingericht, waarbij digitaal en proactief communiceren voorop staat. Hierbij worden deelnemers en werkgevers ondersteund door een speciaal voor Volo pensioen ingericht team. Deelnemers kunnen 24/7 hun pensioensituatie bekijken en beheren, én rekenen op direct persoonlijk contact met de klantvriendelijke servicemedewerkers van Volo. Lees er meer over in het persbericht.

Volo pensioen krijgt APF vergunning van De Nederlandsche Bank