Werken bij Piramide

Piramide Groep is al bijna 30 jaar een toonaangevende softwareleverancier en heeft vestigingen in Almere-Haven, Amsterdam, Hoorn (NH) en Hardenberg waar ruim honderd werknemers met veel plezier werken. We bieden innovatief werk en lopen voorop in ICT-ontwikkelingen.
Lees meer over Piramide Groep als werkgever >>

Piramide medewerkers zijn de ambassadeurs van onze organisatie; ons belangrijkste gereedschap. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Iets voor jou?Wat onze medewerkers zeggen...

 


marijke hakvoort software developer werkenbij

Marijke Hakvoort - Software developer

Veel verantwoordelijkheid, flexibele werktijden, collega’s die daadwerkelijk plezier in hun werk hebben, tijd en ruimte om nieuwe technieken uit te proberen. Dat zijn enkele begrippen die het werken bij Piramide Groep goed omschrijven. Bij de afdeling development werken we op de scrum manier, iedereen in het team is betrokken bij het plannen, benoemen van blokkades en het verdelen van taken. Omdat je nauw samenwerkt met je teamleden is er veel kennisdeling. Niet één dag is hetzelfde, waardoor het werk altijd ‘spannend’ blijft. En Piramide heeft grote klanten, dus elke applicatie die je bouwt wordt ook daadwerkelijk door veel mensen gebruikt; dat is gaaf.
 

Marco Hauwert - Projectmanager

In november 2007 ging ik van start als Implementatie Consultant. Al snel ben ik doorgegroeid tot Projectmanager. Daarbij is de afwisseling en dynamiek tussen de verschillende professies waar ik dagelijks mee te maken heb vooral interessant. Het ene moment ben je in gesprek met een techneut over de technische invulling van een product, een uur later bespreek je met de klant de voortgang van het project. Wat mij aanspreekt in het werken voor Piramide Groep is dat je hier geen nummertje bent, maar echt een individu die ertoe doet. Nog niet zo lang geleden heeft Piramide voor mij op persoonlijk vlak veel betekent en dat waardeer ik enorm. Waarom Piramide Groep de ideale werkplek is? Het is een snelgroeiende organisatie met veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Je moet deze echter wel zelf pakken! Ben je bereid dit te doen dan word je beloond met een leuke uitdagende job bij een werkgever met oprechte interesse in haar medewerkers.


marco hauwert projectmanager werkenbij
 


marieke janssen hr manager werkenbij

Marieke Janssen - HR Manager

In augustus 2000 ben ik als Office Manager/directiesecretaresse bij Piramide Groep begonnen. We groeiden en na verloop van tijd ontstond een vacature voor een HR-manager. Ik had het erg naar mijn zin bij Piramide en wilde wel iets nieuws oppakken. De directie had er vertrouwen in en na wat cursussen gevolgd te hebben, ben ik sinds 2007 HR-manager. De afwisselende werkzaamheden en de gemoedelijk sfeer zorgen ervoor dat ik dit werk met veel plezier doe. Piramide is een stabiel, groeiend bedrijf waar mensen een kans krijgen om het beste uit zichzelf te halen.